Narlı İmam Hatip Ortaokulu

Vizyon: Kurumsal kimliği ve sunduğu hizmetlerle örnek alınan, kültürel mirası değerlendirebilen, yaşanan hayatı yorumlayabilen, problemlere çözüm üretebilen, mesleğinde önder, saygılı ve sorumlu bireyleri yetiştiren bir kurum olmayı başarmaktır.

Misyon: Öğrencilerimizin zihninde, insana, düşünceye, özgürlüğe, ahlaka ve kültürel mirasa saygıya dayanan öğretim anlayışının yayılmasına katkıda bulunmak, evrensel ilkeleri gözeten, geçmişinden kopmamış, yüksek karakterli ve nitelikli insanlar yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: 08.20-15.20
Isınma: Kalorifer
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://midyatnarliiho.meb.k12.tr

Adres - NARLI MAH. NARLI KÜME EVLERİ NARLI İLKOKULU,ORTAOKULU,MAM HATIP ORTAOKULU BLOK NO 1 MİDYAT / MARDİN

Yerleşim Yeri - Narlı Mahallesi

Ulaşım Servis

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Midyat İlçe Merkezine 17 Km, Mardin il merkezine 65 km uzaklıktadır.